TripAdvisor

Menu

Zupy

  • 19,00 PLN Zupa z Muli z Szafranem
  • 21,00 PLN Consomme z Grzybów z Przepiórką Confit

Przystawki Zimne

  • 36,50 PLN Sałatka Nicejska z Grillowanym Tuńczykiem
  • 42,50 PLN Tatar z Polędwicy Wołowej z Emulsją z Ostryg
  • 54,00 PLN Terrina z Foie Gras ze Śliwką i Octem "Le Baume de Bouteville"
  • 65,50 PLN Świeże Ostrygi Fine de Claire – 6 sztuk

Przystawki Ciepłe

  • 26,00 PLN Ravioli z Ogonem Wołowym i Czarną Truflą
  • 34,00 PLN Grasica Cielęca z Tymiankiem i Biszkoptem z Pietruszki
  • 42,00 PLN Linguine z Sepią, Homarcami i Papryką
  • 49,50 PLN Pierś Gołębia z Foie Gras i Porto
  • 52,50 PLN Małże Św. Jakuba z Kawiorem Ślimaka i Selerem Naciowym

Ryby & Owoce Morza

  • 170,00 PLN Cały Homar z Sosem Koniakowym
  • 85,00 PLN Żabnica z Mulami i Szafranem
  • 79,00 PLN Turbot z Kalafiorem w Sosie Estragonowym
  • 69,50 PLN Dorsz z Chorizo z Consommé Pomidorowym

Dania Mięsne

  • 64,50 PLN Cielęcina Cordon Bleu
  • 66,50 PLN Filet z Kaczki z Kolendrą, Rokitnikiem i Foie Gras
  • 76,50 PLN Polędwiczki z Dzika z Rydzami i Kaszą Gryczaną
  • 69,50 PLN Medaliony z Jelenia z Czarnym Bzem i Jeżynami
  • 88,00 PLN Polędwica Wellington
  • 89,00 PLN Jagnięcina ze Ślimakami w Czerwonym Winie

Desery

  • 19,00 PLN Crème Brûlée z Wanilią Bourbon
  • 24,00 PLN Delicja Kokosowa z Ananasem i Bacardi
  • 26,00 PLN Duet Czekoladowy z Orzechem Laskowym
  • 28,00 PLN Parfait Kawowe ze Słonym Karmelem
  • 36,00 PLN Deska Francuskich Serów